Δημόσιο προφίλ

Η εικόνα ενός δημόσιου προσώπου είναι κάτι παραπάνω από σημαντική.

Είναι κρίσιμη !

Η φροντίδα αυτής της δημόσιας εικόνας πρέπει να γίνεται με επιμέλεια, συνέχεια και συνέπεια. Έργο που έχει μεγάλο φορτίο ευθύνης και απαιτεί εμπειρία και γνώση του καλλιτεχνικού κόσμου αλλά και της ανθρώπινης ψυχολογίας.

Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα κατά τα οποία σημαντικά πρόσωπα έχασαν την επαφή τους με το κοινό τους επειδή η εικόνα τους υπέστη φθορά από κάποιο γεγονός στο οποίο είτε δεν είχαν δώσει την πρέπουσα σημασία είτε παρουσιάστηκε με εσφαλμένο τρόπο, είτε έτυχε εκμετάλλευσης από «ανταγωνιστές» τους.

Αναλυτικά

Διοργάνωση Συναυλιών

Η διοργάνωση συναυλιών είναι μία δραστηριότητα που όχι μόνον προβάλει την δουλειά ενός καλλιτέχνη αλλά βοηθάει ώστε να επικοινωνήσει ευρύτερα με το κοινό του ενώ παράλληλα να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο.

Είναι μία διαδικασία η οποία, παρά τον κόπο που απαιτεί, είναι ταυτόχρονα μία «γιορτή», τουλάχιστον όπως την βλέπουμε εμείς στο Notebook.

Όπως είναι προφανές κατά την διάρκεια μίας τέτοιας διοργάνωσης δεν υπάρχει «περιθώριο λάθους». Όταν ο καλλιτέχνης βρίσκεται έξω από τον «προστατευμένο» χώρο του στούντιο ηχογράφησης πρέπει να έχουν ληφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα ώστε η εικόνα του με κόπο έχει οικοδομήσει επί σειρά ετών να μην αμαυρωθεί από το ενδεχόμενο της κακής οργάνωσης ή του ακατάλληλου χώρου ή ακόμα και της φτωχής ηχητικής υποστήριξης.

Αναλυτικά

Καλλιτεχνικό Marketing και Management

Ζούμε σε έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα για το αξιακό του σύστημα ειδικά ότα αυτό έχει να κάνει με τις «λεπτές αποχρώσεις» της καλλιτεχνικής δουλειάς.

Στο Notebook με άρτια οργάνωση και μεγάλη εμπειρία σε θέματα “star system” η ομάδα μας των δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας παρέχει υπηρεσίες management και προώθησης καλλιτεχνών, με σεβασμό προς όλους τους συντελεστές.

Αναλυτικά
Επικοινωνήστε μαζί μας

www.notebookgroup.gr - Η Μουσική στο Προκήνιο ... !