Επαγγελματικές Υπηρεσίες με Ανθρώπινο Πρόσωπο

Ίσως φανεί παράξενο που σε ζοφερούς καιρούς εμφανίζεται στο χώρο της μουσικής το Νotebook, για να διοργανώνει συναυλίες και να αναλαμβάνει καλλιτέχνες...

Είναι ρίσκο, θα σκεφτεί κανείς.

Οι καιροί όμως, αναδεικνύουν και κάτι άλλο, που καλό θα ήταν να το βλέπαμε όλοι: τη διαφορετική νοοτροπία, που ενώ πάντα υπήρχε, επισκιάστηκε από αυτήν που “άνθισε” τις τελευταίες δεκαετίες και οδήγησε τα πράγματα σε μια πλαστή πραγματικότητα. Μπέρδεψε τις αξίες με τις υπεραξίες και το αληθινό με το δήθεν. Ζούμε εδώ και αρκετά χρόνια στην εποχή του “μεσοβέζικου”, του μέτριου,του “λίγο απ’ όλα”, της έλλειψης τεχνογνωσίας, της ημιμάθειας.

Περισσότερα

Οι Υπηρεσίες μας

Διοργάνωση Συναυλιών

Περισσότερα...

Η διοργάνωση συναυλιών είναι μία δραστηριότητα που όχι μόνον προβάλει την δουλειά ενός καλλιτέχνη αλλά βοηθάει ώστε να επικοινωνήσει ευρύτερα με το

Περισσότερα... Διοργάνωση Συναυλιών

Καλλιτεχνικό Marketing και Management

Περισσότερα...

Ζούμε σε έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα για το αξιακό του σύστημα ειδικά ότα αυτό έχει να κάνει με τις «λεπτές αποχρώσεις» της καλλιτεχνικής δουλειάς.

Στο Notebook με άρτια οργάνωση και μεγάλη εμπειρία σε θέματα “star system” η ομάδα μας των δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας παρέχει υπηρεσίες management και προώθησης καλλιτεχνών, με σεβασμό προς όλους τους συντελεστές.

Περισσότερα... Καλλιτεχνικό Marketing και Management

Επικοινωνήστε μαζί μας

www.notebookgroup.gr - Η Μουσική στο Προκήνιο ... !